KAB

Introductie

 • KAB

  KAB Korean Adoptees in Belgium

  KAB is een VZW in België. KAB heeft als doel contacten en vriendschap tussen de Belgische en Koreaanse volkeren te bevorderen en ook ondersteuning te bieden om geadopteerden van Koreaanse afkomst te helpen bij het vinden van hun biologische familie.
  De vereniging kan acties, diensten en voordelen voorstellen die de Koreaanse gemeenschap onder de aandacht brengen. De besluitvormende leden respecteren de democratische waarden om ieders overtuiging niet te ondermijnen. De vereniging is niet-confessioneel, apolitiek en niet-vakbondsgebonden.

  Nieuwe vereniging en ook nieuw logo. Vasco legt het concept rond dat logo uit: “Het zijn 2 handen van vriendschap, een universeel thema, vriendschap van taalloosheid, vriendschap van 2 landen en vriendschap met de wereld.”

  “Beste Kads, beste vrienden, beste broers en zusters,

  Na 10 jaar van bestaan was het misschien tijd om nieuw wind in te blazen in deze nieuwe vereniging .
  Een nieuw dynamisch team met veel idees om mensen die van Korea houden bij elkaar te brengen. We zijn met ongeveer 3700 geadopteerden in Belgie en zouden jullie graag ontmoeten tijdens onze activiteiten. We hopen jullie binnenkort te zien.

  Team Korean Adoptes in Belgium.”